СМАРТ ИПТВ МАКЕДОНИЈА продава IPTV услуги преку Интернет и без договорна обврска, доколку не ви се допаѓа нашата услуга, можете да ја суспендирате кога сакате. Нашата листа се ажурира секојдневно за да ви овозможи да гледате ТВ канали од кој било уред и што е најважно од сè не е важно каде сте. Единствениот услов да може да гледате ТВ канали е да имате минимална брзина на Интернет од 10, или 15 Mbps.
Нудиме 10,000 ТВ Канали + VIDEO KLUB
 • денари3000
  / 6мес
 • денари4000
  / 12 мес
home3-popcorn-bg

ТВ КАНАЛИ НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ!

ВИДЕО КЛУБ ЗА ФИЛМОВИ ДОСТАПЕН ЗА КОРИСНИЦИТЕ

Некој од нашите филмови

За корисниците на СМАРТ ИПТВ МАКЕДОНИЈА Услугите ви се достапни во секцијата VOD и има 1500 најнови филмови, кој нон стоп ги аплоадираме на нашата кинотека VOD.

Зошто да не изберете нас :

Подршка 24/7 !

Ние сме единствените кои се грижат за клиентите. Нашата поддршка е активна 24 ч. Ако имате проблем, контактирајте не.

Премиум Квалитет !

Спортски, забавни, информативни програми, цртани, филмски - уживај во најгледаните ex-YU програми во SD, HD, FHD квалитет, како и многу радио станици.

Достапно во целиот свет !

Нашата услуга на тв можете да ја гледате во целиот свет. Даваме тест период од 24ч.

Ценовник на СМАРТ ИПТВ МАКЕДОНИЈА

Плаќањето е дозволено во целиот свет. Уплатите преку : PayPal, Western-Union, и жиро сметка

Основна

Подршка 12/ч
 • денари2000
  / 3 месеци
 • 4300+ ТВ Канали
 • 1500+ Филмови
 • 1 Уред

Средна

Подршка 24/ч
 • денари3000
  / 6 месеци
 • 7500+ ТВ Канали
 • 3500+ Филмови
 • 1 Уред

 

Премиум

Подршка 24/24
 • денари4000
  / 12 месеци
 • 10000+ ТВ Канали
 • 5400+ Филмови
 • 1 Уред

Пристапите на вашите канали во висока резолуција

Спортски, Забавни, Информативни програми, Филмски канали – уживајте во ex-YU програмите во SD, HD, FHD квалитет.

Достапно во HD формат