Побарај го нашиот 24ч бесплатен тест и уверетесе во нашиот квалитет!

Уживајте во IPTV услугите. Нема договор. Без такси без договор..

Потребен ви е 24 часа Тест акаунт?

Земи еден ден тест период

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС :

HD КАНАЛИ

Гледај те ги сите омилени ТВ канали во живо со HD и FHD Резолуција од целиот свет!

Достапно во целиот свет

Нашата услуга на тв можете да ја гледате во целиот свет.

КОЈ УРЕДИ СЕ ПОТРЕБНИ

За да можете да ги гледате потребно вие СМАРТ ТВ, android box tv , mag ресивер и вашиот смарт телефон,таблет,компјутер и лаптоп.

ОДЛИЧНА ПОДДРШКА

Ние сме единствените кои се грижат за клиентите. Нашата поддршка е активна 24 ч. Ако имате проблем, контактирајте не преку нашата Facebook страна.

СТАБИЛНИ СЕРВЕРИ

Нашите IPTV услуги се секогаш подготвени со нашите моќни сервери за стриминг на брз и стабилен сервер

ФИЛМСКИ КАНАЛИ

Уживајте во повеќе од 20 000 филмови и ТВ-емисии како нетфликс HBO ex-YU, и многу други програмите во SD, HD, FHD квалитет! Сите наши VOD се ажурираат на месечна основа.

ЦЕНИ НА СМАРТ ИПТВ МАКЕДОНИЈА

1 МЕСЕЦ
денари 700
 • 10 000+ ТВ Канали
 • 20 000+ Филмови
 • 1 УредOver 1200+ Ch Live & VOD 24/7 Live Channels HD & SD Quality WebTV (browser) Supported 0 Additional Connections
3 МЕСЕЦИ
денари 2000
 • 10 000+ ТВ Канали
 • 20 000+ Филмови
 • 1 Уред Over 1200+ Ch Live & VOD 24/7 Live Channels HD & SD Quality WebTV (browser) Supported 0 Additional Connections
6 МЕСЕЦИ
денари 3000
 • 10 000+ ТВ Канали
 • 20 000+ Филмови
 • 1 УредOver 1200+ Ch Live & VOD 24/7 Live Channels HD & SD Quality WebTV (browser) Supported 0 Additional Connections
12 МЕСЕЦИ
денари 4000
 • 10 000+ ТВ Канали
 • 20 000+ Филмови
 • 1 УредOver 1200+ Ch Live & VOD 24/7 Live Channels HD & SD Quality WebTV (browser) Supported 0 Additional Connections

IPTV УРЕДИ

Android Devices

Engima2

Smart tv

Windows pc

ЗА ИПТВ

Што е IPTV?

IPTV се однесува на Интернет-базиран Протоколот Телевизија, каде што Интернет ви е потребен за да се користи за гледање на ТВ програми & Видеа кои се или во живо или по барање на вашата програма.

Видови на IPTV услуги?

1) Гледање на ТВ во живо

2) Видеотека

3) Филмски канали

4) Сериски канали

5) Спортски канали

Како работи IPTV?

Со традиционалната телевизија, програмите се емитуваат со тоа што се претвораат во радио бранови и светнаа низ воздухот до кровната антена на вашиот дом. Антената ги претвора брановите назад во електрични сигнали и вашиот телевизор ги дешифрира за да го направат неговиот звук и слика.

Плаќањето е дозволено во целиот свет

Повеќе информации тука